IVSA Journal Spring 2020

IVSA Journal er det officielle magasin for IVSA, som stræber efter at informere IVSAs medlemmer om de veterinærfaglige aktiviteter, som finder sted i de forskellige afdelinger og komiteer. Forårets nye magasin er lige kommet ud med temaet “Staying Connected”, hvor der bliver sat fokus på projekter, som har til opgave at hjælpe veterinær studerende og holde forbindelsen mellem os i denne tid med COVID-19 . Udover dette, har bladet spændende artikler fra London Vet Show, IVSAs 68. Symposium i Marokko, det 146. WHO Executive Board Meeting og mange andre events.

IVSA Journal - Spring 2020 - Issuu

Hvis du har lyst til at læse mere om de spændende ting, der foregår i IVSA kloden over, kan du læse med her: http://bit.ly/ivsajournalspring. Du kan også følge IVSA på deres facebookside, hvor der løbende bliver postet om alt der rører sig i foreningen: https://www.facebook.com/ivsapage/

IVSA Danmark sender en hilsen ud til alle medlemmer og håber, at I holder sammen i disse karantæne tider!