69. IVSA Kongres i Grækenland aflyses grundet COVID-19 pandemi

Kære IVSA medlemmer,

Da vi for tiden står overfor en global COVID-19 pandemi, har IVSA følt sig nødsaget til at aflyse kongressen i Grækenland, som skulle afvikles i juli 2020. Vi er kede af, at skulle dele disse nyheder, dog er alle IVSA medlemmers sundhed og sikkerhed altoverskyggende. Som en del af det veterinære samfund, spiller vi en vigtig rolle i befolkningens sundhed, og derfor må vi stå sammen og dele det fælles ansvar for at stoppe smittekæden.

I stedet for kongressen, vil der blive arrangeret et nyt event i september 2020 i Grækenland. “Special Session of the General Assembly” arrangeres af IVSA Thessaly og IVSA Thessaloniki, og alle IVSA medlemmer er inviteret. Flere detaljer og info omkring det nye event vil blive lagt op på eventets facebookside: https://www.facebook.com/69thivsacongress/.

Pas på jer selv og tag de forholdsregler, som myndighederne har meldt ud.

Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at skrive en mail til os på ivsadenmark@gmail.com