Artemis Legatet

Legat til dyrlægestuderende med interesse i dyrevelfærd

 
En del af IVSA Danmarks formål er, at muliggøre de veterinærstuderendes deltagelse i dyrevelfærdsforbedrende projekter verden over og forbedre dyrevelfærd generelt. Derfor har IVSA Danmark oprettet et legat til fordel for dyrevelfærden i Danmark eller i udlandet.
 
IVSA Danmark ønsker at honorere en dyrlægestuderende eller en gruppe af dyrlægestuderende, der aktivt arbejder for at øge velfærden for dyr i Danmark eller udlandet.
 

Legatet er på 3.000 kr. 

Smediefesten 2020 er desværre blevet aflyst og derfor bliver det ikke muligt at udlevere Artemis Legatet til Fortovscaféen. Derfor har bestyrelsen bestemt, at legatet udleveres via et online møde over IVSA’s profil på sociale medier. Da det ikke bliver muligt med fysisk fremmøde er det blevet vedtaget, at ens ansøgning skal indeholde en 3 minutters video hvor man præsenterer sit projekt eller ophold.
 
Legatet udbetales til en person eller en gruppe af personer, der enten er  indstillet af andre studerende eller af ansøger selv.
 

Krav for at komme i betragtning til modtagelse af Legatet:

  •  Legatmodtager skal være dyrlægestuderende og medlem af IVSA Danmark (alle, der er medlem af VMF, er automatisk medlem af IVSA)
  • Legatmodtager skal have arbejdet ulønnet med at højne dyrevelfærden eller have igangsat projekter med samme formål.
  • Rejser/projekter allerede støttet af IVSA Danmark kan ikke tages i betragtning.
  • Der skal afleveres en kort men fyldestgørende beskrivelse af arbejdets/projektets formål og varighed, samt være dokumenteret af arbejdsgiver/organisation eller lignende.
  • Legatansøger må ikke være medlem af IVSA Danmark’s nuværende bestyrelse.
  • Legatmodtager vælges af IVSA Danmark’s bestyrelse på baggrund af ovenstående.
IVSA modtager nu ansøgninger og fristen for 2019-2020 er sat til d. 6 november 2020!
Ansøgningsskema findes her!
Ansøgningen sendes til IVSA Danmarks Mail 
(Videoen kan med fordel uploades til Dropbox og linket hertil kan vedhæftes i mailen, da filen kan blive for stor til at sende)