Kirurgisk externship mulighed i Maasai Mara, Kenya!

Rikke Langebæk afholder i samarbejde med IKV, KU og kenyanske VetAid for anden gang en kirurgisk workshop i Maasai Mara, Kenya, hvor fem heldige danske veterinærstudende får mulighed for at deltage. Workshoppen er en del af Mara North Dog Project, der arbejder for bedre velfærd for vagthundene i Mara North samt for at mindske vagthundenes påvirkning af det lokale økosystem http://maasaimarascience.org/research/mara-north-conservancy-dog-project/

Som deltagende i workshoppen får man rig mulighed for at neutralisere hunde, gøre en forskel for det lokale økosystem, samt møde internationale studerende og dyrlæger – alt sammen mens man er omringet af den smukke kenyanske flora, fauna og kultur – what’s not to love? (https://www.karenblixencamptrust.org/veterinary-team-treats-hundreds-of-domestic-masai-dogs-in-mara-north/). Deltagere skal som minimum have gennemført smådyrsrotationen, da kendskab til kirurgiske indgreb er en forudsætning for deltagelse. Workshoppen kan tælle som ekstern praktik i forbindelse med smårdyrsdiff. Andre praktiske informationer, ansøgningsskema og en beskrivelse af projektets formål kan findes nederst i dette opslag. Motiverede ansøgninger skal sendes til Rikke Langebæk via mail senest 5. september 2019.

Spørgsmål vedrørende projektet og ansøgninger skal henvendes til Rikke (ril@sund.ku.dk).